3957348330950907
 

Over ons

Ik ben Anke, 39 jaar en al 15 jaar gelukkig met mijn man. Wij hebben samen 2 kinderen, eentje van 11 en eentje van 7. Twee jongens, dus hier is altijd leven in huis.

Ik hou van de natuur, maar dat was al duidelijk waarschijnlijk. Met man en kinderen vind je mij vaak terug in het bos, op de fiets, in onze tuin, ...

Lezen doe ik 's avonds in bed. Ik kijk daar echt naar uit en durf daar ook zeker vroeger voor gaan 'slapen'.

Als leerkracht godsdienst probeer ik mijn leerlingen in 3 en 4 TSO en BSO met hun hart te doen denken. Soms een uitdaging, maar vooral een plezier om te zien hoe deze jongeren zich ontwikkelen tot (bijna) volwassen mensen.

Met de paplepel werden wij ecologisch opgevoed met aandacht voor de zwakkeren in deze wereld. Dankjewel, liefste ouders, daarvoor. Ik probeer mijn kinderen dat ook te leren.

Mijn hart smelt dan als ik de oudste hoor zeggen: "Maar, mama, dat is toch niet goed voor het milieu, ..." of mijn jongste hoor zingen: "Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen".

Wij proberen ons steentje bij te dragen en beseffen dat elk beetje helpt. Via mijn webshop, probeer ik jullie op een laagdrempelige manier ook je steentje bij te laten dragen. In de mate dat jij kan of wil.

Breng nog gerust nog eens een bezoekje aan www.adembenemendeaarde.com want je zal zien dat de webshop vaak wordt aangevuld met nieuwigheden.

Via de nieuwsbrief kan je zelfs elke week een product kopen aan 50%. Als dat niet fijn is voor je portemonnee.

Liefs en vergeet niet...

Ook jij bent adembenemend!

Anke